L’AUTORETRAT

Avui dia, és important que els infants des de ben petits, sàpiguen reconèixer i captar el món que els envolta a través de l’ús de les tecnologies, ja que actualment, estan molt presents en la nostra societat.
Un dels aspectes més rellevants és treballar la seva pròpia identitat, això es pot realitzar a través d’una activitat on el que hauran de fer és un autoretrat d’ells mateixos; per poder dur-la a terme s’utilitzaran diferents recursos i aplicacions les quals són molt dinàmiques i fàcils d’utilitzar per a  aquestes edats, on aprendran a identificar-se a ells mateixos, a reconèixer les diferents parts del cos i a diferenciar-se de la resta dels infants. A més a més, amb la realització d’aquest autoretrat també es podran fer altres activitats com per exemple: memori, esbrinar els diferents retrats dels seus companys, etc.
Per fer aquesta activitat primer, hauran de fer un autoretrat d’ells mateixos, però manualment, un cop fet, hauran d’utilitzar les diferents pàgines webs que es posaran al seu abast perquè puguin crear un avatar, el qual haurà de tenir relació amb el dibuix manual que hauran fet anteriorment.
Com he dit abans, hi ha diferents recursos i pàgines webs on podran realitzar-lo, així que si un avatar no els hi agrada o no saben com utilitzar-lo, tindran l’opció de tornar-lo a fer en una altra pàgina. Tot i això, és important remarcar que per fer aquesta activitat tindran en tot moment el suport de l’educadora per anar-los guiant i ajudant en tots els seus dubtes.
Per finalitzar, les diferents pàgines webs que podeu utilitzar per fer aquesta activitat són les següents:

A més a més, us deixo un exemple d’un autoretrat per a què pugueu veure el resultat:

 

11_AVATARS_Inma Aguilera (1)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s